Dirk Vloeberghs

Tuin- en landschapsarchitect Dirk Vloeberghs werd in 1967 in Mechelen geboren en richtte Groen en Grondig op in 1993.  Ondertussen is Groen en Grondig bv uitgegroeid tot een vaste waarde.

Dirks realisaties onderscheiden zich door hun puurheid en de meesterlijke eenvoud waarmee hij natuur en woning tot een harmonisch geheel laat samensmelten.  Hij werkt van het concept over een schematische voorstelling tot de eindfases van het tuinproces. Dit resulteert in een nogal aardse houding en focus op de realiteit tijdens de realisatie.  Een diep gewortelde passie voor planten en natuurlijke materialen is een constante aanwezige in alle projecten.

Up to date plantenkennis en precieze detailafwerking zijn het handelsmerk van Groen en Grondig bv. Combineer onze voelsprieten voor de bestaande situatie met een stevige achtergrond in de technieken van klassieke tuinarchitectuur en een open blik naar de allernieuwste trends en mogelijkheden. Hiermee verrijken we onze tuinen met een verfrissende toets. Het effect komt tegelijk rustgevend, bekend en vernieuwend over. Wij kijken nauwgezet toe op de detailafwerking: we gebruiken het volledige potentieel van je tuin om een unieke buitenruimte te ontwerpen. De tuin is een onzichtbaar landschap.

Groen en Grondig bv zorgt ook voor het onderhoud van de uitgevoerde projecten. Samen met zijn  doorwinterde, geschoolde medewerker tovert Dirk tuinen om in rustgevende kunst in Klein Brabant en omgeving. Door onze jarenlange ervaring en goede contacten met professionele en hoogwaardige materiaalleveranciers en kwekers, heeft Groen en Grondig naam verworven met een hoog tuinniveau.